Over VRP Advies

vRP Advies is een professioneel adviesbureau met focus op resultaat en een hoog serviceniveau naar de klant. Wij bieden al ruim 25 jaar dienstverlening op het gebied van kwaliteitsmanagement, veiligheid en arbeidsomstandigheden en milieumanagement. De laatste jaren hebben wij onze dienstverlening uitgebreid naar managementsystemen m.b.t. informatiebeveiliging en business continuity. Ook voor diverse branche- of productgerichte managementsystemen, zoals HKZ en NEN 1090 kunt u bij ons terecht.

Met meer dan 100 succesvolle certificatie- en accreditatietrajecten in een groot aantal sectoren kunnen wij u de brede expertise en ervaring aanbieden, die nodig is voor een praktijkgerichte opzet en benadering van uw managementsystemen.

Wij ondersteunen bedrijven bij verschillende vraagstukken en het opzetten van managementsystemen. Ons uitgangspunt daarbij is de zorgen van onze klant volledig uit handen te nemen. Wij kunnen u compleet van A tot Z begeleiden. Dit doen wij op advies- of projectbasis, daarnaast hebben wij met velen van onze klanten een langdurige samenwerking waarbij wij op contract-/interim basis de ondersteuning van het managementsysteem volledig verzorgen.

Voorbeelden van managementsystemen en normen die door ons met succes zijn geïmplementeerd en worden onderhouden:

ISO 9001
ISO 14001
OHSAS 18001
VCA
ISO/IEC 17020
HKZ
ISO 27001
ISO 22301
NEN 1090

Wanneer u al over een managementsysteem naar één of meer van deze normen beschikt, herkent u het probleem dat er veel tijd gaat zitten in het onderhouden hiervan. Wij bieden u daarom de mogelijkheid voor een onderhoudscontract van alle door uw bedrijf gehanteerde managementsystemen.

Een impressie

Dienst:

ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 22301 en Aviation certificaat

Klant:

MeteoGroup Ltd.

Dienst:

ISO 9001 en ISO/IEC 17020

Klant:

WUR Genenbanken en Plantenrassenonderzoek

 

Dienst:

ISO 9001, VCA en ISO 14001

Klant:

De Vree en Sliepen

 

Bekijk meer

Kunnen wij u van dienst zijn?

Bij uw ISO certificering, veiligheidszaken of compliance vraagstukken?
Neem vrijblijvend contact op met ons via de onderstaande button.

Contact opnemen