HKZ Certificering

HKZ betekent Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Om het HKZ-Keurmerk te verkrijgen moet een organisatie voldoen aan de HKZ-normen. Deze normen hebben de internationaal erkende ISO 9001-normen als basis en omvatten daarnaast branche specifieke eisen. Iedere branche heeft een eigen set normen (certificatieschema). De HKZ-normen hebben betrekking op zowel de kwaliteit van het zorgproces als op de organisatorische kwaliteit. Ze stellen eisen aan het primaire proces: intake/indicatie, de uitvoering van de diensten en evaluatie/nazorg. Daarnaast moeten ook de ondersteunende processen, zoals personeelsbeleid, diensten door derden, accommodatie en inrichting etc. aan specifieke eisen voldoen.

Met het HKZ-ISO 9001 certificaat kunnen organisaties en praktijken in de zorgsector laten zien dat zij hun zaken goed op orde hebben, de klant centraal stellen en voortdurend werken aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.

 

Wij begeleiden reeds vanaf de start van HKZ in 1999 organisaties op succesvolle wijze bij het behalen van hun HKZ keurmerk en HKZ/ISO 9001 certificaat.

Een impressie

Dienst:

ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 22301 en Aviation certificaat

Klant:

MeteoGroup Ltd.

Dienst:

ISO 9001 en ISO/IEC 17020

Klant:

WUR Genenbanken en Plantenrassenonderzoek

 

Dienst:

ISO 9001, VCA en ISO 14001

Klant:

De Vree en Sliepen

 

Bekijk meer

Kunnen wij u van dienst zijn?

Bij uw ISO certificering, veiligheidszaken of compliance vraagstukken?
Neem vrijblijvend contact op met ons via de onderstaande button.

Contact opnemen