Certificering

Een certificering/managementsysteem zorgt voor structuur, overzicht en inzicht. Het biedt een organisatie mogelijkheid voor goede sturing en het behouden van grip op de organisatie. Managementsystemen hebben als doel op managementniveau instrumenten te geven om dit te kunnen doen. Een goed geïmplementeerd managementsysteem reduceert de risico’s en leidt tot continue verbetering.

Daarnaast stellen steeds meer partners in de keten en opdrachtgevers als eis dat een organisatie een managementsysteem naar een bepaalde norm implementeert en een certificaat kan overleggen van het voldoen aan normen. Organisaties die de concurrentie voor willen blijven, ontwikkelen aangepaste bedrijfs- en managementprocessen waarin risicomanagement centraal staat en compliance vereisten worden nagekomen. In dit opzicht helpt een managementsysteem u dus ook bij het bijhouden van en voldoen aan relevante wet- en regelgeving.
Wij kunnen samen met u vaststellen welke normen en regelgeving relevant zijn voor uw organisatie en hoe u hiermee het beste kunt omgaan. Wij adviseren u hierbij altijd te kiezen voor een ‘integrale’ benadering.

Dit betekent dat de diverse normvereisten (bijvoorbeeld kwaliteit, milieu, veiligheid & gezondheid, informatiebeveiliging etc.) in één systeem worden samengebracht. Zo heeft u de mogelijkheid om gericht verbeteringen door te voeren, daar waar u als management en uw stakeholders de prioriteiten bepalen. Op deze wijze kunnen processen steeds beter, goedkoper en sneller verlopen.

Een impressie

Dienst:

ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 22301 en Aviation certificaat

Klant:

MeteoGroup Ltd.

Dienst:

ISO 9001 en ISO/IEC 17020

Klant:

WUR Genenbanken en Plantenrassenonderzoek

 

Dienst:

ISO 9001, VCA en ISO 14001

Klant:

De Vree en Sliepen

 

Bekijk meer

Kunnen wij u van dienst zijn?

Bij uw ISO certificering, veiligheidszaken of compliance vraagstukken?
Neem vrijblijvend contact op met ons via de onderstaande button.

Contact opnemen